Skip to main content

De weg naar groei begint hier!

En wij zijn jouw partner.

Wat betekent dat? We werken samen met jou om de doelen van jouw bedrijf te bereiken. Dit doen we door eerst je zichtbaarheid te vergroten en op die manier vertrouwen in de markt op te bouwen.

Van daaruit begeleiden we je in het hele proces van het genereren van je eigen aanvragen, tot het uitvoeren van een goede afspraak en het succesvol getekend krijgen van je offertes.

Onze persoonlijke aanpak

Eerste kennismaking

Een sterke groeistrategie ontwikkelen begint bij het kennen van jouw bedrijf.
Tijdens onze eerste kennismaking analyseren we daarom de huidige situatie.

We doen kennis op over zaken zoals manier van werken, klantwerving en uitdagingen.

Vervolgens bouwen we samen aan jouw toekomst. We maken afspraken rond targets die voor jou de samenwerking tot een succes maken. Korte termijn en lange termijn. 

Op basis van deze inzichten maken we een voorstel op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en ambities.

Onboarding: De basis voor een succesvolle strategie

Een volgende stap is om de markt te onderzoeken, en hier ben jij een cruciaal onderdeel in. Jij bent immers zelf een speler in deze markt en hebt alle informatie die wij nodig hebben.

Door de combinatie van jouw kennis van je sector en onze marketing ervaring kunnen we samen bepalen welke strategieën nodig zijn om een deel van die markt naar je toe te trekken. 

Vervolgens worden de technische zaken geregeld zodat wij voor jou de marketingstrategie kunnen aanleggen, terwijl jij aan je bedrijf werkt!

Hoe ondernemers de samenwerking ervaren?

Dat vertellen ze graag zelf:

Het 3 maanden traject: Een fundament voor succes

Het hoofddoel in deze fase is om jouw investering te laten renderen en je kennis te laten maken met de kracht van online marketing.

Marketing
We richten ons op het ontwikkelen van naamsbekendheid en vertrouwen in de markt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je de juiste leads gaat genereren. 

Verkoop
We helpen je om op een effectieve manier je resultaten in kaart te brengen, de kwaliteit van je leads te beoordelen en een sterke verkoopstrategie te ontwikkelen. 

Onze experts begeleiden dit via 1-1 meetings en ondersteunend videomateriaal om persoonlijk succes voor jou te garanderen! 

Verdere samenwerking

Wanneer het fundament gelegd is, richten we ons op verdere groei. Wat vertelt de data ons over de markt en jouw organisatie en hoe kunnen we jouw positie in de markt nog sterker maken? 

We blijven een positie innemen die zegt “het kan altijd beter”. We bepalen met jou de volgende doelen en wat ervoor nodig is om deze te behalen. 

Risicoloos starten

Onze missie is om iedereen kennis te laten maken met de kracht van ons systeem. Daarom bieden we je de mogelijkheid om risicoloos te starten. Als de marketing binnen de eerste 3 maanden niet rendabel blijkt te zijn, betalen wij de volledige investering van die periode terug. 

Zo kun je met een gerust hart beginnen aan de weg naar groei.

Klaar om met jouw bedrijf door te groeien naar het volgende level?

We’d love to work with you!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam