Client case

Instituut Tim Torfs

Laat je inspireren door het verhaal van Tim Torfs.

Een afslankinstituut dat mensen helpt gezonder te leven.

06/07/2024

Tim Torfs helpt sinds 2003 mensen afvallen en een gezondere levensstijl aannemen.

De missie van Tim Torfs is om zoveel mogelijk mensen te helpen met afvallen en gezonder leven. Hij startte dit initiatief in 2023.

Ondertussen is Tim Torfs uitgegroeid tot een succesvol en zeer betrouwbaar concept in gans België, Luxemburg en Nederland. Meer dan 40 locaties. Meer dan 15.000 tevreden klanten in België en meer dan 85.000 klanten in Nederland.

Vorig jaar liep de praktijk wat stroever, ondanks dat ze bleven adverteren via traditionele kanalen zoals boekjes en flyers. Een vriend vertelde Tim echter over zijn succes met Quick Leads Marketing, en hoewel hij aanvankelijk sceptisch was, besloot hij contact op te nemen.

Na een strategiegesprek met Aaron en zijn team, begonnen de resultaten meteen binnen te stromen. Nu, bijna een jaar later, zien we een constante instroom van nieuwe leads en draait mijn praktijk weer op volle toeren.

682

Informatie aanvragen

15

Per aanvraag

250

Mensen bereikt

Het resultaat dat we op 6 maanden hebben kunnen bekomen.

Ondertussen hebben we al meer dan 682 aanvragen gegenereerd voor het afslank programma van Tim Torfs, en is zijn naamsbekendheid serieus aan het groeien in Limburg.

Momenteel hebben we een strategie opgezet waarin aparte campagnes voeren voor de verschillende steden binnen Limburg. Stelselmatig schroeven we het advertentiebudget op, om zo steeds meer resultaat te genereren.

Groei 

Groei 

Groei 

Groei 

Wil jij net als Tim Torfs jouw bedrijf opschalen naar het volgende level?

Vul onderstaand formulier in, vertel ons waar je hulp bij kan gebruiken en word ons volgende succesverhaal!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam